CONCERT DE FI DE CURS ESCOLA MÚSICA FRONT MARÍTIM

Grups de llenguatge 1 i cor infantil

Grup de saxos i clarinets

Grup de guitarres

Grup de violoncels 

Duos de pianos a quatre mans 

Grup de violins

Foto formacions

Dissabte 7 de juny, a les 18h

C. Pallars 227

Metro: L4 Poblenou
Bus: 192

ESCOLA DE MÚSICA FRONT MARÍTIM
L’escola de música front marítim és un centre especialitzat en l’ensenyament musical. Obre les seves portes aquest curs 2011 / 2012 amb una amplia proposta educativa, diversa i de qualitat.
Una escola per tots aquells que estimen la música, un espai on els més petits podran desenvolupar tot el seu potencial, on els adults amb ganes d’aprendre passaran una bona estona i on els estudiants avançats, que faran de la música la seva professió, trobaran la preparació que requereixen.

Centre Cívic Can Felipa
1897- Eduard Mercader i Sacanella És una bella finca modernista que durant dècades va ser la residència de la família Deu, que es dedicava a la fabricació de licors. L’edifici fa cantonada i consta de dos cossos amb diferents alçades i un jardí. Al cos principal destaca la tribuna de ferro i vidre a l’angle. La coberta és a tres vessants amb ràfec prominent i hi sobresurt una torremirador de planta quadrada.Al 1986 es va convertir en un centre cívic i va ser la primera casa que es va recuperar com a equipament a Les Corts. El Centre Cívic Can Deu és un equipament municipal especialitzat en dues temàtiques ben diferenciades; per una banda, promou la música jazz amb diverses activitats i projectes i, per l’altra, fa del fet sostenible i mediambiental un eix important de la seva programació i de la seva actitud com a instrument bàsic per a la promoció social i ciutadana.