“EL FISIOINQUIET”:

HABITS I POSTURES DELS MÚSICS PER NO ACABAR AMB ELS MÚSCULS DESAFINATS

Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h.

Plaça de la Concòrdia 13

Metro: L3 (Les Corts)
Bus: 15, 30, 43, 59, 66 i 78

Lluís Puig: “El Fisioinquiet”

¿Us heu plantejat mai perquè ens fan mal les espatlles i de retruc la zona cervical? ¿O que han de fer els que treballen drets per no sobrecarregar-se l’esquena? ¿O quin és el tipus d’exercici que hem de fer en funció de la nostra activitat diària i la nostra constitució? Tots som força conscients que en el nostra dia a dia, realitzem activitats i adoptem postures que no són del tot correctes, però potser no hi posem remei perquè no sabem com funcionem i això ens pot acabar passant factura.Els fisioterapeutes som professionals de la salut que entre d’altres coses vetllem per la PREVENCIÓ.

“Els músics són com esportistes d’alt nivell, però amb algunes diferències: la gent no n’és molt conscient, cosa que fa que no rebin les mateixes atencions i malauradament en pateixin les conseqüències. Si no volen que els seus músculs acabin desafinant, cal que els vagin cuidant i treballant”

Procurarem fer una sessió grupal de fisioteràpia i musicoteràpia.

Lluís Puig (Girona 1970) és fisioterapeuta des del 1996 i ha treballat en diferents hospitals, mútues i centres de fisioteràpia. Ha estat 4 anys president de la Societat Catalanobalear de Fisioteràpia. Actualment és professor col·laborador de la Fundació Universitària del Bages i de la Universitat Internacional de Catalunya, treballa de fisioterapeuta a l’Hospital de l’Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet. Ha escrit el llibre “El Fisioterapeuta a Casa”(2010) i és col·laborador amb seccions pròpies als programes: “Els Matins” de TV3 i al “Tot és Possible” de RAC 1. Acaba de publicar el seu segon llibre: “Els Secrets del Fisioterapeuta: Consells pràctics per tenir cura del cos de cap a peus” de Viena Edicions.

www.lluispuig.cat


Centre Cívic Can Deu
1897- Eduard Mercader i Sacanella És una bella finca modernista que durant dècades va ser la residència de la família Deu, que es dedicava a la fabricació de licors. L’edifici fa cantonada i consta de dos cossos amb diferents alçades i un jardí. Al cos principal destaca la tribuna de ferro i vidre a l’angle. La coberta és a tres vessants amb ràfec prominent i hi sobresurt una torremirador de planta quadrada.Al 1986 es va convertir en un centre cívic i va ser la primera casa que es va recuperar com a equipament a Les Corts. El Centre Cívic Can Deu és un equipament municipal especialitzat en dues temàtiques ben diferenciades; per una banda, promou la música jazz amb diverses activitats i projectes i, per l’altra, fa del fet sostenible i mediambiental un eix important de la seva programació i de la seva actitud com a instrument bàsic per a la promoció social i ciutadana.