Centre Cívic Can Deu – 2023

Orquestra i cor de cambra Luthier

Orquestra, cor de cambra

Dissabte 10 de juny a les 18h

Pl. de la Concòrdia, 13

Metro: L3 (Les Corts)
Bus: 59, H8

Escola Luthier de Música i Dansa
L’Escola Luthier de Música i Dansa és un centre privat amb més de 40 anys d’experiència, autoritzat per la Generalitat de Catalunya i ubicat al cor de Barcelona en un edifici modernista.
Al Departament de Música s’imparteixen classes individuals i col·lectives tant d’instrument com de llenguatge musical, així com de cant i d’altres assignatures de música clàssica i moderna.
L’any 2011 va ampliar els seus espais amb un departament de dansa, dirigit pel famós ballarí de claqué Guillem Alonso.
Actualment l’Escola té alumnes de procedència nacional i internacional i compta amb un professorat altament qualificat. A molts d’ells els avala una notable carrera concertística i pedagògica. Els mestres col·laboren en la dinamització de les activitats que configuren la programació anual del curs, això és, audicions, concerts, cursos, conferències, casal d’estiu, de nadal i de setmana santa, entre d’altres.

Centre Cívic Can Deu
1897- Eduard Mercader i Sacanella És una bella finca modernista que durant dècades va ser la residència de la família Deu, que es dedicava a la fabricació de licors. L’edifici fa cantonada i consta de dos cossos amb diferents alçades i un jardí. Al cos principal destaca la tribuna de ferro i vidre a l’angle. La coberta és a tres vessants amb ràfec prominent i hi sobresurt una torremirador de planta quadrada.
Al 1986 es va convertir en un centre cívic i va ser la primera casa que es va recuperar com a equipament a Les Corts. El Centre Cívic Can Deu és un equipament municipal especialitzat en dues temàtiques ben diferenciades; per una banda, promou la música jazz amb diverses activitats i projectes i, per l’altra, fa del fet sostenible i mediambiental un eix important de la seva programació i de la seva actitud com a instrument bàsic per a la promoció social i ciutadana.