Violins SUMIFONIC

Violins SUMIFONIC

                                                                                                                         Dissabte 8 de juny a les 18h

Pl. de la Concòrdia, 13

Metro: L3 (Les Corts)
Bus: 59, H8

SUMI | Suzuki Music Institute
 
El Suzuki Music Institute de Barcelona (SUMI) neix l’any 2014 com un espai obert per a tots els nens i nenes, i les famílies que estimen la música.
SUMI és més que una escola de música. És un projecte viu, fruit de la iniciativa de diversos professionals de l’ensenyament musical a Catalunya.
Tots s’han format específicament en diverses metodologies innovadores, l’eficàcia de les quals ha estat provada en l’àmbit internacional (Mètode Suzuki, Suzuki Early Childhood Education, Pedagogia Musical Willems, Music Mind Games, entre d’altres).
Els espais de SUMI són un punt de trobada, un lloc de treball que ens permetrà despertar i desenvolupar les capacitats i els potencials humans dels més petits a través de la vivència i la pràctica musical.

Centre Cívic Can Deu
1897- Eduard Mercader i Sacanella És una bella finca modernista que durant dècades va ser la residència de la família Deu, que es dedicava a la fabricació de licors. L’edifici fa cantonada i consta de dos cossos amb diferents alçades i un jardí. Al cos principal destaca la tribuna de ferro i vidre a l’angle. La coberta és a tres vessants amb ràfec prominent i hi sobresurt una torremirador de planta quadrada.
Al 1986 es va convertir en un centre cívic i va ser la primera casa que es va recuperar com a equipament a Les Corts. El Centre Cívic Can Deu és un equipament municipal especialitzat en dues temàtiques ben diferenciades; per una banda, promou la música jazz amb diverses activitats i projectes i, per l’altra, fa del fet sostenible i mediambiental un eix important de la seva programació i de la seva actitud com a instrument bàsic per a la promoció social i ciutadana.