LA MÀGIA DEL SO

Conjunt de Guitarres I

Conjunt de Guitarres II

Petita Orquestra

Piano a 6 mans

Conjunt de Veus

Duet Violí- Piano

Duet Violí- Piano

Duet Flauta Travessera- Piano

Duet Piano a 4 mansFlauta

Conjunt de Vent

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

Pl. de la Concòrdia, 13

Metro: Les Corts (L3)
Bus: 15, 30, 43, 59, 66 i 78

Diapasó Centre Musical
 
L’escola Diapasó Centre Musical es va fundar l’any 1990. Posteriorment és reconeguda com a Escola de Música Autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per impartir els nivells Elemental i Mig. Diapasó ofereix classes de Música Clàssica i Moderna duent una important tasca a nivell de Conjunt Instrumental i Música de Cambra. És per això, que amb una periodicitat mensual, l’escola organitza concerts d’alumnes a diferents indrets i, al mateix temps, realitza intercanvis amb altres escoles de dins i fora de Catalunya.

Centre Cívic Can Deu
1897- Eduard Mercader i Sacanella És una bella finca modernista que durant dècades va ser la residència de la família Deu, que es dedicava a la fabricació de licors. L’edifici fa cantonada i consta de dos cossos amb diferents alçades i un jardí. Al cos principal destaca la tribuna de ferro i vidre a l’angle. La coberta és a tres vessants amb ràfec prominent i hi sobresurt una torremirador de planta quadrada.
Al 1986 es va convertir en un centre cívic i va ser la primera casa que es va recuperar com a equipament a Les Corts. El Centre Cívic Can Deu és un equipament municipal especialitzat en dues temàtiques ben diferenciades; per una banda, promou la música jazz amb diverses activitats i projectes i, per l’altra, fa del fet sostenible i mediambiental un eix important de la seva programació i de la seva actitud com a instrument bàsic per a la promoció social i ciutadana.

 

«>