“VIATGE PER LA MÚSICA: DEL XVI AL XXI”

Formacions Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

Plaça de la Concòrdia 13

Metro: L3 (Les Corts)
Bus: 15, 30, 43, 59, 66 i 78

A Tempo, Estudis Musicals
El centre d’estudis Musicals A Tempo obra les seves portes al setembre de 2003 en ple centre del barri de Les Corts de Barcelona.
La Nostra filosofia es basa en una educació musical de qualitat i alt rigor tècnic on té cabuda qualsevol persona amb una inquietud d’aprenentatge musical, des de classes de sensibilització a partir de 3 anys, fins classes per a músics amateurs o professionals.
A Tempo estableix els següents objectius generals:
– Dotar a l’alumne dels coneixements necessaris per gaudir plenament de la música com a públic i intèrpret.
– Desenvolupar una formació musical que no es centri exclusivament en una experiència individual, si no que generi la pertinença a un grup o col·lectivitat a través de molts activitats.
Desenvolupar una formació que estimuli la creativitat de l’alumne
– Garantir a l’alumne una educació musical d’alta qualitat que li permeti, si ho desitja, optar a uns estudis i carrera professional en l’àmbit de la música.

Centre Cívic Can Deu
1897- Eduard Mercader i Sacanella És una bella finca modernista que durant dècades va ser la residència de la família Deu, que es dedicava a la fabricació de licors. L’edifici fa cantonada i consta de dos cossos amb diferents alçades i un jardí. Al cos principal destaca la tribuna de ferro i vidre a l’angle. La coberta és a tres vessants amb ràfec prominent i hi sobresurt una torremirador de planta quadrada.
Al 1986 es va convertir en un centre cívic i va ser la primera casa que es va recuperar com a equipament a Les Corts. El Centre Cívic Can Deu és un equipament municipal especialitzat en dues temàtiques ben diferenciades; per una banda, promou la música jazz amb diverses activitats i projectes i, per l’altra, fa del fet sostenible i mediambiental un eix important de la seva programació i de la seva actitud com a instrument bàsic per a la promoció social i ciutadana.