TARDA DE SONS I CANÇONS

Programa Pendent Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 19:45h.

Plaça de la Concòrdia 13

Metro: L3 (Les Corts):
Bus: 15, 30, 43, 59, 66 i 78

Escola de Música Clàssic & Jazz
Classic & Jazz,
compta amb un sistema propi d’ensenyament musical per poder arribar a tot tipus de públic apassionat per la música.
Tots els cursos, tenen com a objectiu el contacte de l’instrument amb el músic es per això que mitjançant classes d’una hora setmanal, es pretenen assolir una sèrie de conceptes:

  • L’ Interpretació mitjançant un repertori d’obres de diferents estils (segons el grup, nivell i edats).
  • La improvisació i el desenvolupament de la creativitat, com a mitjà de llenguatge musical
  • Lectura en format tradicional i xifrat americà.
  • L’art d’organitzar  lògicament una combinació de sons i silencis coherents, utilitzant els principis fonamentals de la melodia, l’harmonia i el ritme,que és el que coneixem com a Música. Partint d’aquesta base, el més important per a nosaltres com a Escola, es ajudar als nostres intèrprets, a convertir-se en grans músics, començant des dels més petits fins als més grans.

Centre Cívic Can Deu
1897- Eduard Mercader i Sacanella És una bella finca modernista que durant dècades va ser la residència de la família Deu, que es dedicava a la fabricació de licors. L’edifici fa cantonada i consta de dos cossos amb diferents alçades i un jardí. Al cos principal destaca la tribuna de ferro i vidre a l’angle. La coberta és a tres vessants amb ràfec prominent i hi sobresurt una torremirador de planta quadrada.
Al 1986 es va convertir en un centre cívic i va ser la primera casa que es va recuperar com a equipament a Les Corts. El Centre Cívic Can Deu és un equipament municipal especialitzat en dues temàtiques ben diferenciades; per una banda, promou la música jazz amb diverses activitats i projectes i, per l’altra, fa del fet sostenible i mediambiental un eix important de la seva programació i de la seva actitud com a instrument bàsic per a la promoció social i ciutadana.