Centre Cívic Can Clariana Cultural – 2020

Concert del Cor Gospel Bcn Fusió

Cor Gospel Bcn Fusió

Dissabte 13 de juny a les 19h

C. Felip II, 222

Metro: L1 (Fabra i Puig), L5 (Virrei Amat)
Bus: 34, 47, 122, H6, V27 i V29

Cor Gospel BCN Fusió
L’Escola de Música BCN Fusió, fundada l’any 1989, ja és tot un referent al districte de St. Andreu de Barcelona. Compta amb dos centres, un a La Sagrera (Pl. Masadas) i l’altre al carrer Gran de Sant Andreu. Entre le seves especialitats, trobem la iniciació musical, nivell elemental i mitjà, música per a adults, música moderna, orquestra, combos, informàtica musical, cant modern i totes les especialitats instrumentals. A més, l’àrea artística inclou teatre musical i un taller de dibuix i pintura per a joves. Durant l’estiu s’ofereixen espais musicals per als nens que volen passar un estiu divertit, creatiu i artístic.
El Cor Gòspel de l’escola Bcn Fusió es va crear l’any 2013 i des del 2015 està dirigit per Raúl Garcia. És un cor mixt d’unes 40 veus amb un repertori variat de gòspel i músiques del món. El cor compta amb un bon número d’actucions fetes tant a Barcelona com en poblacions properes, en escenaris al carrer, en teatres i en llocs tan emblemàtics com el Palau de la Música. En definitiva un cor amateur amb moltes ganes de superar-se continuament.

Centre Cívic Can Clariana Cultural
El Centre Cívic del barri Congrés i Indians «Can Clariana Cultural» és un equipament municipal de proximitat amb l’objectiu d’oferir serveis i amb la intenció d’aconseguir el desenvolupament cultural, a través de les arts escèniques, la promoció de la vida associativa i, en general, la participació dels ciutadans en les tasques socials i culturals del barri.
Al centre s’hi organitzen un seguit d’activitats que fan d’aquest espai públic un lloc viu i dinàmic. S’hi ofereixen activitats culturals i de divulgació diverses. Cicles i programes especials relacionats amb el món de la música, la creació teatral, el cinema, el circ i la dansa, a més de celebracions i festes relacionades amb el calendari festiu popular, tots oberts a la participació de persones i grups de diferents edats.