SANT ANDREU VERSUS SIMFONIC

Sax Notes

Quartet de Clarinets

NouSons

MusicTime

Gershwin

Piazzolla

Petrushka

Mozart

Brass

Foto formacions

Dissabte 8 de juny a les 18h

C. Felip II, 222

Metro: L1 (Fabra i Puig), L5 (Virrei Amat)
Bus: 34, 47, 122, H6, V27 i V29

Escola Municipal de Música de Sant Andreu Mestre Pich-Santasusana
 
El dissabte 8 de juny l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu Mestre Pich-Santasusana participa en la 9ena edició del Festival SIMFONIC on més de 5.000 músics transformaran la ciutat en un concert gegant, actuant en espais emblemàtics de Barcelona, simultàniament i de forma gratuïta.
L’Escola Municipal de Música de Sant Andreu Mestre Pich-Santasusana realitzarà el seu concert al Centre Cívic Can Clariana Cultural de Barcelona a partir de les 18.00h.

Centre Cívic Can Clariana Cultural

El Centre Cívic del barri Congrés i Indians «Can Clariana Cultural» és un equipament municipal de proximitat amb l’objectiu d’oferir serveis i amb la intenció d’aconseguir el desenvolupament cultural, a través de les arts escèniques, la promoció de la vida associativa i, en general, la participació dels ciutadans en les tasques socials i culturals del barri.

Al centre s’hi organitzen un seguit d’activitats que fan d’aquest espai públic un lloc viu i dinàmic. S’hi ofereixen activitats culturals i de divulgació diverses. Cicles i programes especials relacionats amb el món de la música, la creació teatral, el cinema, el circ i la dansa, a més de celebracions i festes relacionades amb el calendari festiu popular, tots oberts a la participació de persones i grups de diferents edats.