Títol

Formacions Foto formacions

Dissabte 8 de juny a les17h

C.Felip II, 222

Metro: R1, R4 L1 i L5
Bus: L10, 23 i 78
Escola Municipal de Música de Sant Andreu Mestre Pich-Santasusana Coral Els Avis Cantaires de Sant Andreu
El dissabte 9 de juny l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu Mestre Pich-Santasusana participa en la 8ena edició del Festival SIMFONIC on més de 5.000 músics transformaran la ciutat en un concert gegant, actuant en espais emblemàtics de Barcelona, simultàniament i de forma gratuïta.
L’Escola Municipal de Música de Sant Andreu Mestre Pich-Santasusana realitzarà el seu concert al Centre Cívic Baró de Viver de Barcelona a partir de les 18.00h.
La Coral del CGG de Sant Andreu va ser fundada l’any 1985 pel mestre pianista Ramon Puig,veí del barri, que va tenir la voluntat que els avis cantéssin. La Coral ha anat passant per nombroses mans de diferents directors fins a l’actual directora, Teresa Llobet, també veïna del barri, que la condueix des de ja fa dotze anys. La coral es compón d’uns trenta cantaires de l’actualitat.

Centre Cívic Can Clariana Cultural

El Centre Cívic del barri Congrés i Indians “Can Clariana Cultural” és un equipament municipal de proximitat amb l’objectiu d’oferir serveis i amb la intenció d’aconseguir el desenvolupament cultural, a través de les arts escèniques, la promoció de la vida associativa i, en general, la participació dels ciutadans en les tasques socials i culturals del barri.

Al centre s’hi organitzen un seguit d’activitats que fan d’aquest espai públic un lloc viu i dinàmic. S’hi ofereixen activitats culturals i de divulgació diverses. Cicles i programes especials relacionats amb el món de la música, la creació teatral, el cinema, el circ i la dansa, a més de celebracions i festes relacionades amb el calendari festiu popular, tots oberts a la participació de persones i grups de diferents edats.