MÚSICA DEL MÓN

Gospel Fabra

Coral d’Adults

Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h.

Paseo de Fabra i Puig, 274

Metro: L5 (Virrei Amat)
Bus: 11,31,32,47,50,51, 71,82

Estudi de Música Fabra
La nostra escola està al barri des de fa més de 30 anys. Fem classes per a totes les edats i nivells, tant d´instruments com de veu. Hem fet diversos concerts amb diferents punts de la ciutat tant en actes solidaris com privats.El nostre projecte és ensenyar música perque tothom en pugui gaudir.

Centre Cívic Can Basté

Aquest casalot destaca per ser la construcció més vistosa dins el conjunt històric d Santa Eulàlia de Vilapicina. Com l’església de Santa Eulàlia i l’hostal de ca n’Artés, Can Basté es trobava localitzat a prop de l’encreuament dels quatre camins. Actualment, aquesta antiga masia és una de les darreres que restes dempeus a Nou Barris.La història de Can Basté té més de tres-cents anys i ha passat per diferents etapes fins a convertir-se en l’actual centre cívic.

Inaugurat al 1995, fruit de les reivindicacions veïnals, actualment gaudeix d’una gestió ciutadana realitzada des de l’associació de segon ordre, Turó Acció Socio Cultural (TASC).

La seva programació  es basa en la difusió i divulgació cultural, la formació i educació, el suport a la creació i la producció  a partir de la participació i la dinamització cultural.

Especialitzat en fotografia. Te una programació estable de música, exposicions i tallers. Acull en les seves instal·lacions grups del barri i del districte.  Podeu consultar les activitats especifiques a www.canbaste.com