Centre Cívic Ateneu Fort Pienc – 2021

Final de Curs de Joves i Adolescents

Nens 5
Nens 6A
Nenes 6B
Grau Professional 3
Grau Professional 4
Grau Professional 5
Grau Professional 6

Dissabte 12 de juny a les 12h

Pl. Fort Pienc, 4-5

Metro: L1 (Marina)
Bus: 1, 2, 3 i 54

Centre d’Estudis Musicals Passatge
 
El Centre d’Estudis Musicals Passatge és un espai de formació musical per a persones de totes les edats amb una trajectòria de molts anys a la ciutat de Barcelona i que forma part de la vida social i cultural de l’emblemàtic barri de l’Eixample.
El seu equip directiu i el seu professorat són de contrastada experiència pedagògica i amb una àmplia trajectòria professional.
L’alumnat del centre acull des de nens i nenes que comencen la seva vida musical fins persones adultes que busquen aprofundir en els seus coneixements. Per les seves aules han passat molts estudiants que avui són professionals de reconegut prestigi, així com persones que han vist enriquida la seva experiència vital pel contacte directe amb la música que l’ambient del centre propicia.

Centre Cívic Ateneu Fort Pienc
Aquest any ens tornem a sumar a la iniciativa del Festival SIMFONIC, una proposta que coincideix a fer 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per 5.000 estudiants de música a 100 espais emblemàtics de tot Catalunya i Balears. Al Centre Cívic ens visitaran els alumnes de l’Estudi de música Fabra.