Centre Cívic Ateneu Fort Pienc – 2020

Pausa Amb Música

Orquestra JOFF

                                                                                                                         Dissabte 13 de juny a les 18h

Pl. Fort Pienc, 4-5

Metro: L1 (Marina)
Bus: 1, 2, 3 i 54

Escola de Música Pausa
La nostra escola amb més de 25 anys de trajectòria en el districte d’Horta – Guinardó  té com a missió la  promoció de la persona  mitjançant  la música a través d’accions de caràcter  educatiu amb la finalitat que tothom tingui l’oportunitat de tenir contacte amb la  música i d’aquesta manera beneficiar-se dels valors que aquesta transmet.
La nostra visió és ser referència en l’àmbit educatiu musical  i poder estendre els valors  de la música a la màxima població possible. Fer que se’ns entengui com una entitat privada amb un gran esperit de servei a la comunitat.
Optem per un ensenyament musical viu, creatiu i gratificant. A Pausa toquem tots els estils musicals ja que ens agrada parlar de la MÚSICA en majúscules i no ens volem  que ens classifiquin com una escola de clàssic o de modern, som una escola que fem i gaudim de la MÚSICA.

Centre Cívic Ateneu Fort Pienc
El Centre Cívic Ateneu Fort Pienc és un equipament municipal del Districte de l’Eixample que ofereix un gran ventall de serveis i activitats culturals per a tothom: infants, adults i gent gran. Hi podràs realitzar cursos i tallers així com gaudir de diferents mostres d’expressió artística, com la música clàssica, la música moderna, el cinema i l’art contemporani. Un equipament dinàmic i obert al barri on tothom hi pot trobar allò que li interessa.