Concert SIMFONIC de l’Escola de Música Pausa

JOFF. Jove Orquestra Font d’en Fargues

                                                                                                                         Dissabte 8 de juny a les 18h

Pl. Fort Pienc, 4-5

Metro: L1 (Marina)
Bus: 1, 2, 3 i 54

Escola de Música Pausa
 

La nostra escola amb més de 25 anys de trajectòria en el districte d’Horta – Guinardó  té com a missió la  promoció de la persona  mitjançant  la música a través d’accions de caràcter  educatiu amb la finalitat que tothom tingui l’oportunitat de tenir contacte amb la  música i d’aquesta manera beneficiar-se dels valors que aquesta transmet.

La nostra visió és ser referència en l’àmbit educatiu musical  i poder estendre els valors  de la música a la màxima població possible. Fer que se’ns entengui com una entitat privada amb un gran esperit de servei a la comunitat.

Optem per un ensenyament musical viu, creatiu i gratificant. A Pausa toquem tots els estils musicals ja que ens agrada parlar de la MÚSICA en majúscules i no ens volem  que ens classifiquin com una escola de clàssic o de modern, som una escola que fem i gaudim de la MÚSICA.


Centre Cívic Ateneu Fort Pienc
Aquest any ens tornem a sumar a la iniciativa del Festival SIMFONIC, una proposta que coincideix a fer 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per 5.000 estudiants de música a 100 espais emblemàtics de tot Catalunya i Balears. Al Centre Cívic ens visitaran els alumnes de l’Estudi de música Fabra i l’Escola de música Pausa.