CONCERT DE JOVES

Elemental VI A

Elemantal VI B

Professional II

Professional III

Professional IV

Grup Simfònic

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 9 de juny a les18h

Pl. Fort Pienc, 4-5

Metro: (Fondo)L1
Bus:6, 10, 42, 54 i 141

Centre d’Estudis Musicals Passatge
 
El Centre d’Estudis Musicals Passatge és un espai de formació musical per a persones de totes les edats amb una trajectòria de molts anys a la ciutat de Barcelona i que forma part de la vida social i cultural de l’emblemàtic barri de l’Eixample.
El seu equip directiu i el seu professorat són de contrastada experiència pedagògica i amb una àmplia trajectòria professional.
L’alumnat del centre acull des de nens i nenes que comencen la seva vida musical fins persones adultes que busquen aprofundir en els seus coneixements. Per les seves aules han passat molts estudiants que avui són professionals de reconegut prestigi, així com persones que han vist enriquida la seva experiència vital pel contacte directe amb la música que l’ambient del centre propicia.

Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

L’Ateneu Fort Pienc és un equipament de l’Ajuntament de Barcelona-Districte de l’Eixample que ofereix un gran ventall de serveis i activitats culturals per a tothom. Al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc pots realitzar un munt de tallers culturals, gaudir de diferents mostres d’expressió artística, com la música clàssica i el Jazz, el cinema i l’art contemporani.

Un equipament dinàmic i obert al barri on tothom hi pot trobar allò que li interessa.

Aquest hauria de ser el text d’enguany. A més us agrairiem que canvieu el nom del Centre: es Centre Cívic Ateneu Fort Pienc.

Gràcies!!!

 

«>