VENIU A DIVERTIR-VOS !!!

Grup infantil de violins

Grup infantil de percussió amb boomwhackers

Grup de flautes dolces

Flautes travesseres amb piano

Grup junior de percussió amb gots

Cant

Piano a 6 mans

Grup senior de percussió amb gots

Grup adult de saxos

Orquestra

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18H.

C. Pedrell 67-69

Bus: 39, 117

Escola de música Virgínia Blanch

L’Escola de Música Virgínia Blanch és una petita escola al barri d’Horta amb una activitat iniciada ara fa més de 15 anys.Al nostre centre, tenim una amplia oferta formativa amb diferents instruments i estils: estimulació musical per a bebès, grau elemental, grau mig, proves oficials, formació musical a persones amb discapacitat i d’altres activitats d’intercanvi cultural i participació a la ciutat.La música és part important de la nostra vida i volem fer arribar a tothom aquest sentiment transmetent la cultura i l’educació musical a la nostra societat. Desitgem que nens, joves, adults i gent gran faci música i pugui gaudir-la.

Novament participem al Simfònic. L’equip docent i els alumnes us volem oferir un tast de la nostra música elaborada amb cura i dedicació. Esperem que la disfruteu tant com ho fem nosaltres.


Casal Font d’en Fargues
El Casal Font d’en Fargues és un equipament públic de proximitat, que té com a finalitat ser un referent per a la dinamització social i cultural, el foment de la participació ciutadana i associativa.
Mitjançant la gestió ciutadana a través de l’Associació Casal Font d’en Fargues, els veïns i veïnes del barri gaudeixen d’un espai de trobada, de tallers, de formació socials i culturals, d’activitats lúdiques, artístiques i de lleure, d’actes de celebració del calendari festiu i popular, d’espectacles de teatre, música, dansa… Una oferta àmplia i de qualitat dirigida a totes les edats.