Audició d’alumnes Tallers de Música juny 2017

Combo + alumnes de cant interpretaran el tema

CAMINS de Sopa de Cabra

Seguirem l’audició i els alumnes tocaran els temes preparats durant les classes de l’últim trimestre.

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 19h

Av. de la Indústria, 34

Sant Just Desvern

Tallers de Música
 
Els Tallers de Música de Sant Just som una escola de música per totes les edats, on pots estudiar una gran varietat d’instruments clàssics i moderns i, sobre tot, passar-ho molt bé aprenent a fer música. A més, disposem d’una aula de música electrònica i producció musical per a poder crear i editar les teves pròpies cançons amb l’ordinador. També fem classes de combo, per a que els alumnes aprenguin a tocar en grup a través de diferents estils musicals.En resum, els Tallers de Música som una escola de música a la teva mida i amb un projecte orientat a gaudir aprenent. Vine a passar-t’ho bé fent música!

Casal de Joves
L’edifici actual del Casal de Joves va obrir les portes l’octubre de 1997.
És un edifici ampli de dues plantes amb diferents espais per a les entitats i dues sales, la Ovidi Montllor i la Sala Utopia, on es farà en concert.
El seu objectiu principal és dinamitzar el jovent i facilitar la seva socialització, el treball en grup i la interacció. Amb el pas dels anys ha variat la seva fisonomia, especialment amb la pintura de grafits a la façana com a resultat d’un projecte d’art urbà.
Hi tenen la seva seu diferents entitats juvenils i ofereix un ampli ventall de serveis al col•lectiu jove: Servei de Mobilitat Internacional, programa d’activitats específiques per la franja d’edat 12-18 anys, Espai Jove -alternativa d’oci nocturn-, lloguer de sales, bucs d’assaig, viatgeteca, punt d’informació juvenil i skate park, entre d’altres.

 

«>