BANDA DE MÚSICA AL SIMFONIC

Banda de música Foto formacions

Dissabte 13 de juny a les 18h.

C. de la Portella s/n

Binissalem

Foto escola

Banda de Música de Binissalem
La banda de música de Binissalem es va crear l’any 1991 amb el suport del seu ajuntament i sota la direcció de Vicenç Fontelles Segarra. Una anècdota és la paralització de l’agrupació quan el seu director es va jubilar.
L’any 2007 es va tornar a crear una petita banda amb antics músics i alumnes de l’escola de música. Aquesta banda participa cada any a les festes del Vermar a Binissalem, així com a les festes de Sant Feliu de Llubí interpretant la Diana-Alborada el primer dia d’agost. Enguany es forma a partir de nous alumnes de l’escola de música del poble que dirigeix Tomàs Rosselló. El director de la banda és Emili Vivas Mora.

Casal de Cultura Can Gelabert
Des del moment de la seva inauguració a l’any 2000 el Casal de Cultura de Binissalem ha desenvolupat una rica i intensa activitat cultural. S’ha servit de la seva infraestructura plurifuncional per a desenvolupar-ne totes les potencialitats. En un immoble que conserva elements patrimonials de gran valor s’hi ofereix una programació expositiva anual molt dinàmica i d’excel•lent qualitat que l’han convertida en un dels aparadors d’arts visuals contemporanis més reconeguts de l’illa, a més d’acollir un nou i complet centre de recursos de creació artítica.
En el seu conjunt arquitectònic s’hi inclouen també les instal•lacions de la Biblioteca i de l’Escola de Música que generen i acullen una ingent activitat. Tot això sense oblidar la seva funció de centre cultural municipal que suposa acollir l’activitat de nombroses entitats culturals de la vila i coordinar i oferir una programació anual de qualitat, variada i pautada en el temps que inclou cicles musicals d’hivern i estiu.