¡¡VINE A FER MÚSICA AMB NOSALTRES!!

Maria Bonjoch – Melodia

Pau Marti – Ritme

Andrea Torres – Armonia

Foto formacions

Dissabte 8 de juny a les18h

C. Manigua, 25-35

Metro: L4 (Maragall) i L5 (Congrés)
Bus: 19, 20, 31, 32, 45, 47, 50, 51, 71, 74 i 117

4Arts Barcelona – Musicoteràpia comunitària
La Musicoteràpia “és un procés sistemàtic d’intervenció on el terapeuta ajuda al client a aconseguir arribar a la salut, utilitzant experiències musicals i les relacions que evolucionen per mitjà d’elles com forces dinàmiques de canvi” Kenneth Bruscia (1997).La Musicoterapia Comunitària es realitza en espais públics i està oberta a tot tipus de persones, de qualsevol edat, gènere i nacionalitat. Té com objectius: mostrar una nova experiència de benestar i cohesió social mitjançant la música. Els assistents participaran de forma activa ja sigui amb palmes, amb la veu o amb algun instrument, no és necessari tenir coneixements musicals previs, dons partim de la premissa de que la música és un llenguatge innat al ser humà. Són oportunitats úniques per expressar-se grupalment a través d’un mitjà tan maco i efímer com és la música. L’únic requisit és tenir ganes de viure una experiència musical activa.Andrea Torres Novoa, Nuria Cervera Mellado i Marina Chuffart Penyuelas.

Casal de Barri Congrés-Indians
Al Casal de Barri Congrés-Indians organitzem al llarg de tot l’any tallers i activitats per a tots els gustos i també, som lloc de trobada per a les entitats del barri i seu d’algunes de les seves iniciatives.
L’associació El Caliu organitza al Casal una gran varietat de tallers de la mà de voluntaris, on es poden aprendre treballs manuals ben entretinguts, conèixer i parlar llengües diverses i, fins i tot, posar-se en forma amb diferents tipus d’exercicis o ballant de valent.
Per als menuts i les famílies, el Casal programa regularment espectacles, així com un Casal d’infants durant les vacances escolars on els nens i nenes es coneixen i juguen en un context de lleure i de barri.
També celebrem el cicle festiu tradicional i ens adherim a les propostes del districte de Sant Andreu al qual pertanyem. Si voleu venir a gaudir de totes les activitats ens trobareu al C. Manigua, 25-35.