DEL BARROC AL CONTEMPORANI

Camerata de guitarras

Quartet de  guitarras

Quartet de guitarras

Solistas piano

Grup de rock

Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h.

Av Cardenal Vidal Barraquer, 45

Metro: L3 Mundet; L5 Horta
Bus: 10

Estudi Musical La Sala
L’any 1999, l’Estudi Musical “ La Sala”  va obrir les seves portes al públic. El centre esta dirigit per Mònica Trueba, diplomada en piano i llenguatge musical per el conservatori del Liceu de Barcelona.

La Sala ofereix un gran ventall d’activitats per a tot tipus de públic, a partir dels 2 anys i sense límit d’edat. A les seves aules s’hi imparteixen els nivells infantils, elemental, nivell mitjà i cursos de preparació per a les proves d’accés al conservatori.
Es troban al barri del Poble Sec, on porten a terme l’apropament dels seus alumnes a un món musical sensible i creatiu, desenvolupant també una capacitat crítica a partir d’una reflexió sociològica, psicològica i filosòfica. La participació continuada de concerts al barri i els concerts de final de trimestre fan que els alumnes agafin una responsabilitat del seu treball.
Contan amb un equip de persones, titulades i amb experiència, molt compromès amb la formació  dels seus alumnes.

Casal de Barri Can Travi- De la Vall d’Hebron
El Casal de Barri Can Travi, del Parc de la Vall d’Hebron, és un equipament municipal pels veïns i veïnes del barri. És un lloc on les diferents associacions del territori tenen el seu espai, on qualsevol iniciativa particular o associativa d’interès pel barri es pot portar a terme.En definitiva un punt  ple de possibilitats per trobar-se i gaudir del barri i del Casal, participar dels tallers, les sortides del Grup de Natura, els recitals dels Dijous Culturals, els Dissabtes Diabòlics, la Ludoteca,  les exposicions i alguna sorpresa més!