Casal Barri Vila Olímpica – Can Gili Nou – 2024

Escola Esclat Concert Final

Ballet y música

Divendres 7 de juny a les 18h.

C. Taulat, 3-5

BARCELONA

Metro: L4 (Llacuna)
Bus: 59, H16, V23, V25

Escola ESCLAT
Escola ESCLAT (Música, Dansa, Idiomes), Vinculada al Conservatori del LiceuQuinze anys d’experiència ens avalen la nostra tasca pedagògica envers la música. L’ESCOLA ESCLAT va ser fundada l’any 1988 al barri de Les Corts i al 2003 al barri de la Vila Olímpica.Tot i que l’escola es defineix com a clàssica també oferim una gran varietat d’especialitats en la vessant moderna, tan de música com de dansa. Pretenem doncs, que sigui una escola oberta a tothom: petits, joves i grans, i amb objectius diferents: per sensibilitzar, per gaudir-ne o bé per professionalitzar-se.

L’Escola disposa d’un Pla d’Estudis ben elaborat, d’acord amb els plantejaments pedagògics de la LOE, de cada nivell d’estudis (Iniciació/Sensibilització – Bàsic – Avançat/Professional) . La nostra vinculació al LICEU ens permet participar a esdeveniments de gran format. Oferim un tracte personalitzat i seguiment constant dels alumnes amb audicions, informes i Concerts durant el curs. La nostra línia pedagògica sempre ha optat per un mètode viu i actiu d’educació musical.

www.escolaesclat.com


Casal de Barri de la Vila Olímpica- Can Gili Nou
El Casal de Barri de la Vila Olímpica, forma part del conjunt arquitectònic Can Gili Nou, una antiga farinera del 1879 i que es va reconvertir l’any 2010 en un complex residencial, del que forma part l’actual equipament.