JAZZ, CLÀSSICA I ALTRES

Star Wood Band

Orquestra Renaixença

The Chatting Cats

Grup Instrumental Biscasme

Grup Instrumental Tarukoi

Foto formacions

Dissabte 4 de juny a les 18h.

C. Besós 17

Metro: L5 (El Coll/La Taxonera)
Bus: 19 i 119

Escola de Música Pausa

L’escola de música Pausa és una entitat del districte d’Horta Guinardó que porta divuit anys exercint la seva tasca pedagògica i social d’ensenyament, difusió i gaudi de la música. Està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.Des d’una visió oberta, es dirigeix a tota mena de públics (edats i interessos diversos) i abarca una àmplia varietat d’instruments i estils musicals.

Els alumnes, de totes les edats, participen en cors, grups instrumentals i de cambra, orquestres, bandes, combos… col·laborant activament a la vida cultural i social del districte, i de Barcelona.

Si ens voleu conèixer millor podeu visitar el nostre web, www.pausademusica.org


Casa Taxonera
Aquesta casa, situada al carrer del Besòs, 17-19, és actualment propietat municipal i acull un casal de gent gran i l’Associació de Dones Teixonera-Penitents. Els Taxonera, família oriünda d’Arenys de Mar, s’establiren en aquest indret i des de l’any 1915 al 1930, parcel·laren els terrenys de la seva propietat i els vengueren, començant així la construcció de torretes unifamiliars com aquesta que encara perviu. Així va néixer la que als anys vint ja s’anomenava “La Colònia Taxonera”.