Casa SEAT – 2024

Novaura en essència

Novaura

Dissabte 8 de juny a les 18h

Passeig de Gràcia, 109

BARCELONA

Metro: L3 i L5(Diagonal)
Bus:N4, N5, 22, 24

Palau vincles (palau de la música)
El Cor Novaura som un grup vocal femení integrat per una vintena de dones d’edats diverses que ens reunim per interpretar un repertori de diferents estils; des de standards de jazz, obres d’autors contemporanis, adaptacions de pop-rock i de musicals fins a cançons tradicionals d’arreu del món.Amb una trajectòria de gairebé 15 anys, la coral va ser fundada el 2009 per Glòria Fernàndez Blanco, qui la va dirigir fins al 2020, seguida de Mariona Fernández els anys 2021 i 22. Actualment la lidera Blanca Martí.Cada concert es transforma en un espectacle performatiu en el qual cerquem un fil conductor segons les peces triades i el mostrem explicant històries, muntant escenografies i fins i tot l’acompanyem de petites coreografies. Els nostres guions s’inspiren en temes com l’empoderament de la dona, els personatges de la nit o el paper de la natura i tots ells es treballen sense perdre de vista la qualitat musical.Com a projecte, a banda de programar altres concerts autogestionats, cada curs participem en el Festival Simfònic, el Festival OFF del Maria Canals i la cantata que organitza el Palau Vincles.
També hem col·laborat en dos espectacles de vocació integrativa amb ARTransforma: La pell als marges i Fènix, al Mercat de les Flors i en l’Òpera Minotaure al Festival Grec.
A més hem realitzat intercanvis amb altres corals: el Cor Svea d’Estocolm i el Cor Coralzone de Gratz.El nostre lloc d’assaig és un espai que ens cedeix l’Escola Coral del Palau de la Música Catalana al qual estem adscrites a través del projecte social Palau Vincles.

Casa Seat
 L’emblemàtic espai de la companyia en el cor de Barcelona (Passeig de Gràcia, 109 / Avinguda Diagonal, 446) va obrir les seves portes al públic el 19 de juny de 2020 amb la voluntat de ser un hub en el qual cocrear les solucions de mobilitat del futur. En les tres plantes públiques de l’edifici, els visitants poden gaudir de zones de trobada i d’últims llançaments, i un auditori que acull la programació cultural de l’espai. L’agenda actualitzada d’activitats de Casa Seat està disponible en http://www.casa.seat.