MÚSICA VIVA PER A TOTHOM

Infants i adolescents Guitarra

Infants i adolescents Piano

Infants i adolescents altres instruments

Joves i adults Guitarra i Piano

Joves i adults Combos i Modern

CORAL

Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h.

Rda Guinarodó, 49

Metro: L4 (Alfons X)
Bus: 10, 31, 32, 39, 55, 74, 92, 114

Alegrededalt Escola de Música

Alegrededalt Escola de Música és una entitat que té com a finalitat apropar la música a tothom. Amb les millors instal·lacions i els mètodes d’ensenyament més moderns, tenim a la nostra escola des de nens de 4 anys fins a adults jubilats,a qui ajudem a gaudir i a aprendre de la música des de nivells elementals fins a concertístics.Assolim amb els mestres més professionals,tots concertistes, que la música esdevingui quelcom que ens ajudi a viure i a viure amb qui ens envolten que no són músics. Impartim classes a totes les edats,instruments i estils amb tots els objectius,des de músics aficionats fins a concertistes.

Donem classes en l’àrea clàssica de piano, guitarra, violí, violoncel, clarinet, saxo, flauta dolça, flauta travessera, acordió, llenguatge musical, música de cambra, orquestra, coral etc. i en l’àrea moderna: piano modern i de jazz, guitarra elèctrica, baix elèctric, bateria, saxo, trompeta, combos etc.

Adreça: C/ Ca l´Alegre de Dalt nº 13 Baixos
Barcelona 08024
T: 93.210.36.11
Metro Joanich (L.IV) i Guinardo (L.IV)- Bus: 24-32-39-55-114-116


Casa de les Altures- Seu del Districte Horta-Guinardo

La companyia d’aigües havia adquirit l’any 1870 una finca per a fer un dipòsit d’aigua a Can Barò. L’any 1890 per encàrrec del director de la Societat General d’Aigües de Barcelona, Nicolau Recúlez, el mestre d’obres Enric Figueres va construir un edifici de línia neoàrab que havia de servir com a habitatge.Finalment es va destinar a punt de trobada i recepcions d’empresa. Pels anys setanta presentava un estat d’abandó important fins que al 1991 el va adquirir l’ajuntament que el va destinar per la seu del Districte Horta-Guinardó.

Es tracta d’un edifici de base rectangular, amb un buit central que correspon a un pati i amb un cos adossat a la façana sud en forma de porxo.

Se la coneix per “la casa de les altures”, perquè al costat hi havia els motors d’elevació d’aigua cap als dipòsits situats al Turó de la Rovira