Casa de les Altures. Parc de les Aigües – 2020

Música i paraules 2020. Homenatge a Joan Vergés

Obres per: piano, guitarra, flauta, violí, cant, baix elèctric, conjunt instrumental i orquestra de l’escola. Obres de Bach, Häendel, Haydn, Mozart, Beethoven, Chopin, Schubert, Gerswhin…

Recital de poesia recitada i musicada a càrrec de músics i poetes catalans. Amb la poetessa Rosa Porter, els poetes Carles Morell i Víctor Obiols, i els músics Joan Vergés Porter i Lluís Folc entre d’altres.

                                                                                                                         Dissabte 13 de juny a les 18h

Ronda Guinardó, 49

Metro: L4 (Alfons X)
Bus: H6, V19, V21, 114 i 191

Escola de Música Alegre de Dalt
Ensenyament musical per infants, joves, adults i gent gran. Cursos de piano, guitarra, violí, clarinet, saxo, flauta travessera, chelo…Cant coral : Les corals de Gràcia. Disponibilitat horària i ensenyament personalitzat.

Casa de les Altures. Parc de les Aigües
La Casa de les Altures és un edifici neoàrab situal al Baix Guinardó que es va construir l’any 1867 per encàrrec del director general d’Aigües de Barcelona. Els plànols estan signats pel mestre d’obres Enric Figueres (1890). L’any 1984, l’edifici fou adquirit per l’Ajuntament de Barcelona a la Societat General d’Aigües per tal d’habilitar-lo com a seu o Casa de la Vil·la del Districte, i va ser inaugurat oficialment el 28 de gener de 1989. Actualment acull la seu del Districte d’Horta-Guinardó.