Casa de l’Aigua de Trinitat Nova – 2021

Títol

Formacions

Dissabte 12 de juny a les 18h 

C. de Garbí, 2

Metro: L3, L4, L11 (Trinitat Nova)
Bus: 76, 80, 81, D50

Fundació Privada VOZES
 
Vozes és un projecte músic-social, una escola de vida per més de mig miler d’infants i adolescents a Barcelona, als districtes de Nou Barris, Sant Martí i Sant Andreu. Iniciat el 2004 a Barcelona, VOZES és un projecte social que treballa per la integració i la cohesió de nens i adolescents amb dificultat d’accés a la cultura, proporcionant formació musical i accès als instruments de forma
totalment gratuïta. A través de la formació, VOZES ha creat una estructura d’Orquestres Simfòniques per edats i nivells, on els infants i adolescents poder transmetre Treballem a través de la música com a principal via per a la millora social i intel·lectual, obtenint resultats en els infants i adolescents més enllà dels musicals (millores en les competències personals, en el rendiment escolar, en la qualitat de l’entorn familiar…).

Casa de l’Aigua de Trinitat Nova
La Casa de l’Aigua de Trinitat Nova – Nou Barris és un edifici patrimonial modernista de 1919, primera planta potabilitzadora d’aigua construïda a Barcelona. Actualment combina la realització de visites guiades obertes a la ciutadania amb la funció d’aula ambiental, i d’equipament cultural amb projecció de ciutat. Els seus patis oberts, d’alta capacitat, són un espai privilegiat per a la realització d’activitats escèniques i musicals.