Casa de l’Aigua de Trinitat Nova – 2020

Títol

Formacions Foto formacions

Dissabte 13 de juny a les18h

Carrer

Metro:
Bus:

Escola Municipal de Música de Sant Andreu Mestre Pich-Santasusana
El dissabte 8 de juny l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu Mestre Pich-Santasusana participa en la 9ena edició del Festival SIMFONIC on més de 5.000 músics transformaran la ciutat en un concert gegant, actuant en espais emblemàtics de Barcelona, simultàniament i de forma gratuïta.
L’Escola Municipal de Música de Sant Andreu Mestre Pich-Santasusana realitzarà el seu concert al Centre Cívic Can Clariana Cultural de Barcelona a partir de les 18.00h.

                          

Casa de l’Aigua de Trinitat Nova
La Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, primera infraestructura de cloració d’aigua de Barcelona a partir de 1919, és un espai emblemàtic de la ciutat pel seu interès històric i arquitectònic d’estil modernista. L’equipament, actualment adequat com a espai museístic i aula ambiental, gaudeix també d’una gran versatilitat a l’hora d’organitzar esdeveniments culturals, gràcies a la seva sala polivalent (que té capacitat per a més de 100 persones i gaudeix de bona acústica) i la presència de dos grans patis exteriors on també es poden realitzar activitats. Les activitats programades es podrien complementar o cloure amb una petita visita guiada a l’interior de l’equipament, per tal d’ensenyar als visitants els antics dipòsits i la galeria subterrània que dóna accés a Trinitat Vella.