Audició de conjunts instrumentals

Conjunt instrumental Bàsic 1

Conjunt instrumental Bàsic 2

Conjunt instrumental Avançat

Dissabte 8 de juny a les 18h

C. Mestre Estellé
La Sénia

Escola de Música de Joventuts Unides

L’Escola de Música de Joventuts Unides forma part de l’Associació Joventuts Unides i va iniciar el seu funcionament l’any 1972, de la mà d’Andreu Martínez. Actualment compta amb 132 alumnes, a partir dels 3 anys, i 11 professors.

El treball a les classes de llenguatge musical a tots nivells es basa en el mètode del P. Ireneu Segarra, prenent la cançó –i la cançó tradicional- com a base d’aprenentatge de la música. Es dóna molta importància a que l’alumnat faci música i en tingui una vivència pràctica mitjançant algun dels instruments que s’hi ensenyen: la flauta dolça, com a introducció a l’instrument, acordió, dolçaina, flauta travessera, guitarra, oboè, percussió, piano, violí, viola, violoncel, i també s’ofereix la possibilitat d’estudiar l’orgue. Es fomenta la pràctica musical en grup: en cors –petits, mitjans i grans,cor jove i coral polifònica-, conjunts instrumentals –ORFF, bàsic 1, bàsic 2 i avançat- i el grup dolçainer.


Casa de Cultura. Sala Rosa
La «Sala rosa» és la sala petita de la Casa de Cultura, espai concebut per fer-hi tota mena d’activitats culturals: concerts, teatre, xerrades, exposicions…