Casa de Cultura. Sala 1 d’octubre-2020

Títol

Formacions

Dissabte 13 de juny a les 18h

C. Mestre Estellé
La Sénia

Escola de Música de Joventuts Unides
L’Escola de Música de Joventuts Unides forma part de l’Associació Joventuts Unides i va iniciar el seu funcionament l’any 1972, de la mà d’Andreu Martínez. Actualment compta amb 130 alumnes, a partir dels 3 anys, i 12 professors.
El treball a les classes de llenguatge musical a tots nivells es basa en el mètode del P. Ireneu Segarra, prenent la cançó –i la cançó tradicional- com a base d’aprenentatge de la música. Es dóna molta importància a que l’alumnat faci música i en tingui una vivència pràctica mitjançant algun dels instruments que s’hi ensenyen: la flauta dolça, com a introducció a l’instrument, acordió, dolçaina, flauta travessera, guitarra, oboè, percussió, piano, violí, viola, violoncel, i també s’ofereix la possibilitat d’estudiar l’orgue. Es fomenta la pràctica musical en grup: en cors –petits, mitjans i grans, cor jove i coral polifònica-, conjunts instrumentals –ORFF, bàsic, i grans- i el grup dolçainer.

Casa de Cultura. Sala 1 d’octubre.
La «Sala 1 d’octubre» és la sala petita de la Casa de Cultura, espai concebut per fer-hi tota mena d’activitats culturals: concerts, teatre, xerrades, exposicions…