Casa de Cultura de Girona-Auditori Josep Viader – 2023*

Escola de música de St Gregori

Cant coral i instruments

Dissabte 10 de juny a les 16h

Pl. Hospital,6
Girona

Escola de Música de Sant Gregori
Escola fundada el 1987 a Sant Gregori, ara és a Girona (Domeny i Fontajau).Els dos locals sumen 9 aules, uns 200 alumnes, i compten amb 16 professors.Reconeguda per la Federació Internacional Willems, l’escola és també centre examinador de Trinity College.

El llenguatge es fa en grups molt reduïts, que a partir dels 8 anys també fan combo instrumental. Funcionen 22 grups, i s’ofereixen diversos horaris per a cada nivell.

Les classes d’instrument son sempre individuals.

Dirigeix l’escola M.Àngels Nadal, titulada superior, diplomada en educació musical Willems i en formació de professors Willems.

La matricula és oberta tot l’any, i abans es pot fer una classe de prova.


Casa de Cultura de Girona – Auditori Josep Viader
L’auditori Josep Viader de la Casa de Cultura és una antiga capella adaptada per a l’activitat musical del centre, que té una programació estable de concerts, i que comparteix aquest espai amb el Conservatori de Música de Girona, situat al mateix edifici, l’antic hospici de la ciutat. L’auditori, especialment indicat per a música vocal i de cambra, disposa d’un piano Steinway de gran cua i un equip tècnic permanent per a la sonorització d’aquelles formacions instrumentals que ho requereixen. Des de 2008 disposa també d’un orgue de canons que consta de dos teclats manuals, un teclat pedaler, i setze registres. L’orgue va ser l’últim que va construir a Girona la família d’orgueners Aragonès. L’instrument construït per a l’auditori privat del mestre Joan Altisent, que l’havia encarregat, es va inaugurar l’any 1961 i el va restaurar i adaptar per a la Casa de Cultura de Girona la casa Johannes Klais Orgelbau de Bonn.