Casa de Cultura de Girona. Auditori Josep Viader – 2020

Escola de Música Sant Gregori

Combo 1

Combo 2

Combo 3

Solistes

                                                                                                                      Dissabte 13 de juny a les 18h

C. Major, 56.
Girona

Escola de Música Sant Gregori
Escola fundada el 1987 a Sant Gregori, ara és a Girona (Domeny i Fontajau).
Els dos locals sumen 9 aules, uns 200 alumnes, i compten amb 16 professors.
Reconeguda per la Federació Internacional Willems, l’escola és també centre examinador de Trinity College.
El llenguatge es fa en grups molt reduïts, que a partir dels 8 anys també fan combo instrumental. Funcionen 22 grups, i s’ofereixen diversos horaris per a cada nivell.
Les classes d’instrument son sempre individuals.
Dirigeix l’escola M.Àngels Nadal, titulada superior, diplomada en educació musical Willems i en formació de professors Willems.
La matricula és oberta tot l’any, i abans es pot fer una classe de prova.

Casa de Cultura. Auditori Josep Viader
L’auditori Josep Viader de la Casa de Cultura és una antiga capella adaptada per a l’activitat musical del centre, que té una programació estable de concerts, i que comparteix aquest espai amb el Conservatori de Música de Girona, situat al mateix edifici, l’antic hospici de la ciutat. L’auditori, especialment indicat per a música vocal i de cambra, disposa d’un piano Steinway de gran cua i un equip tècnic permanent per a la sonorització d’aquelles formacions instrumentals que ho requereixen. Des de 2008 disposa també d’un orgue de canons que consta de dos teclats manuals, un teclat pedaler, i setze registres. L’orgue va ser l’últim que va construir a Girona la família d’orgueners Aragonès. L’instrument construït per a l’auditori privat del mestre Joan Altisent, que l’havia encarregat, es va inaugurar l’any 1961 i el va restaurar i adaptar per a la Casa de Cultura de Girona la casa Johannes Klais Orgelbau de Bonn