Can Basté- 2017

Rock dels 60

Zaframusic Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 18h.

Pg. Fabra i Puig, 274

Metro: Virrei Amat (L5)
Bus: 11,31,32,47,50,51, 71,82

Institut Juan Manuel Zafra
 
Fa més de 30 anys que l´Institut Juan Manuel Zafra té activitats relacionades amb la música rock, de fet, hi ha grups molt coneguts que han tingut la seva primera experiència amb nosaltres.
El professor d´Educació Artística Antonio Ayán porta des de l´inici la direcció de l ´activitat, que es basa en 70 temes dels temps més clàssics del rock. Hem guanyat concursos i hem actuat en diferents ambients i sales de Barcelona, destaquen l´Auditori i el Hard Rock Café.
Els grups estan formats exclusivament per alumnes o ex-alumnes de l´Institut

Can Basté
Can Basté és una masia del segle XVII que fruit de moltes reivindicacions veïnals des dels anys setanta va ésser un equipament públic el 1995.
Des del 2004 Turó Acció Soci Cultural (TASC), entitat formada per diferents entitats i col•lectius del barri del Turó de la Peira, és qui gestiona l’equipament.
Els projectes de Can Basté és singularitzen per una activitat social i de proximitat, en xarxa i fets per la gent i per a la gent del barri.
Com a especialització la fotografia forma part important de l’activitat de Can Basté.
Una altre part important és la programació habitual de música, espectacles i activitats culturals a les que dona cabuda.