ELS MUSICALS MÉS POPULARS

Combo

Cor Infantil

Cor Gospel

Música de Cambra

Mini Orquestra

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

Cami can Segarra, 40

Cabrera de Mar

Escola de Música de Cabrera de Mar
 
L’escola de Música de Cabrera de Mar, acull tots aquells que tenen ganes de fer música, necessitat d’aprendre’n i de divertir-se creixent amb aquest aprenentage. Des del 2008 ha anat eixamplant-se en nombre de professors i d’alumnes des dels 4 anys fins adults, seguint programes adaptats al tipus de perfil d’alumne: bàsic o lliure.
La formació bàsica inclou el llenguatge musical, l’instrument, el cant coral i el conjunt instrumental, amb la qual preparació, alguns alumnes han entrat al grau professional.
Al llarg del curs es realitzen mostres musicals, audicions, cantata i concerts: Santa Cecília, Nadal, Setmana Santa, Sant Jordi, Final de curs (Juny). També es participa en els actes populars organitzats per entitats de la població.

Can Bartomeu
La nissaga dels Bartomeu està documentada des del segle XII i, amb el pas dels segles, esdevindria una de les més importants del terme. L’edifici que ens ha pervingut pertany al segle XVII i té la típica estructura basilical. Una llinda gravada situada a terra, just a l’entrada del recinte, duu la data de 1662. Conserva, tanmateix, elements anterior, com les dues finestres conopials de tradició gòtica, de cap a la fi del segle XV. L’edifici va ser modificat i ampliat el 1779, tal com ho recorda el rellotge de sol. D’aquella època és la galeria porxada lateral. El balcó és més tardà, del segle XIX i encara més el cos lateral perpendicular a la façana, amb una torre mirador, del 1942. Adquirida per l’Ajuntament, actualment fa funcions de centre cultural i seu de diverses entitats del poble.