Audicion de Fin de Curso

Solistas

Conjuntos

Formacions

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 16:30h.

C. Sant Alonso, 24

Palma de Mallorca

Acadèmia de Música Vincent LALIRE
 
Nascuda fa 3 anys, aquesta Acadèmia pretén apropar l’ensenyament musical a alumnes de totes edats, donant la possibilitat de dirigir-se fa tant cap a la música Clàssica, com a les músiques actuals i de Jazz.
Una de les claus de la seva pedagogia és la conscienciació dels aspectes cognitives, emocionals i neurotransmissors en el bon desenvolupament de la pràctica de la música.
Ofereix una formació global .

Can Alcover – Espai de Cultura
Can Alcover – Espai de Cultura és un centre que vol donar continuïtat al vessant dinamitzador del poeta Joan Alcover. A la casa museu del poeta es mostra el seu univers creatiu.
Can Alcover – Espai de Cultura ofereix un espai per a la difusió, la promoció i el coneixement de la literatura i de la cultura en general. S’hi organitzen seminaris, conferències, cursos, tallers, representacions teatrals, actuacions musicals, concerts, etc.
La superfície total construïda de Can Alcover – Espai de Cultura és de 632,58 m². L’edifici compta amb pati i jardí, una casa museu del poeta Joan Alcover, una sala polivalent, una sala d’audiovisuals, una sala per a cursos i seminaris i sales de reunions i despatxos.
Així mateix, a Can Alcover Cafè Literari s’ofereix servei de bar amb begudes, entrepans, menjars freds, i càtering per a actes i celebracions.