FIN DE CURSO ACADEMIA DE MÚSICA VINCENT LALIRE

Grupo de 1 año

Grupo de 2do año

Grupo de 3er año

Audicion de los alumnos

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

C. Sant Alonso, 24

Palma de Mallorca

Academia de Música Vincent LALIRE
 
Nacida hace 3 años, esta Academia pretende acercar la enseñanza musical a alumnos de todas las edades, dando la posibilidad de dirigirse hacia tanto la música clásica como a las músicas actuales y de Jazz.
Una de las claves de su pedagogía es la concienciación de los aspectos cognitivos, emocionales y neurotransmisores en el buen desarrollo de la práctica de la música.
Ofrece una formacion global.

Can Alcover – Espai de Cultura
Can Alcover – Espai de Cultura és un centre que vol donar continuïtat al vessant dinamitzador del poeta Joan Alcover. A la casa museu del poeta es mostra el seu univers creatiu.
Can Alcover – Espai de Cultura ofereix un espai per a la difusió, la promoció i el coneixement de la literatura i de la cultura en general. S’hi organitzen seminaris, conferències, cursos, tallers, representacions teatrals, actuacions musicals, concerts, etc.
La superfície total construïda de Can Alcover – Espai de Cultura és de 632,58 m². L’edifici compta amb pati i jardí, una casa museu del poeta Joan Alcover, una sala polivalent, una sala d’audiovisuals , una sala per a cursos i seminaris, sales de reunions i despatxos.
Així mateix, a Can Alcover Cafè literari s’ofereix servei de bar amb begudes, entrepans i menjars freds, i catering per a actes i celebracions.