Audición de Fin de Curso

Anna Forcelledo Makarova, Lluc Mengual 

Fuster, Lucia Valdes Gonzales

Blanca Casado Vasco, Paula Sanjuan Cerna, Pol Mengual Fuster, Pablo de Oleza Biezma.

Lee Delicado Scholtz, Helena Velcev

Marta Bou Boyeras, Mauro Di Fabrizio

Marina Sanjuan Serna

Grupos de la Academia

Foto formacions

Dissabte 13 de juny a les 18h.

C. Sant Alonso 24

Palma de Mallorca

Academia de Música Vincent LALIRE
Nacida hace 3 años, esta Academia pretende acercar la enseñanza musical a alumnos de todas las edades, dando la posibilidad de dirigirse hacia tanto la música clásica como a las músicas actuales y de Jazz.
Una de las claves de su pedagogía es la concienciación de los aspectos cognitivos, emocionales y neurotransmisores en el buen desarrollo de la práctica de la música.
Ofrece una formacion global.

Can Alcover – Espai de Cultura
Can Alcover – Espai de Cultura és un centre que vol donar continuïtat al vessant dinamitzador del poeta Joan Alcover. A la casa museu del poeta es mostra el seu univers creatiu.
Can Alcover – Espai de Cultura ofereix un espai per a la difusió, la promoció i el coneixement de la literatura i de la cultura en general. S’hi organitzen seminaris, conferències, cursos, tallers, representacions teatrals, actuacions musicals, concerts, etc.
La superfície total construïda de Can Alcover – Espai de Cultura és de 632,58 m². L’edifici compta amb pati i jardí, una casa museu del poeta Joan Alcover, una sala polivalent, una sala d’audiovisuals , una sala per a cursos i seminaris, sales de reunions i despatxos.
Així mateix, a Can Alcover Cafè literari s’ofereix servei de bar amb begudes, entrepans i menjars freds, i catering per a actes i celebracions.