CaixaForum Tarragona – 2021

Simfonic a l’Estudi

Conjunt instrumental, Conjunt infantil, Petits Cantors, Cor infantil, Cor jove, Aula de combo,

Dissabte 12 de juny a les 18h

C. Cristòfol Colom, 2
Tarragona

Escola de Música L’Estudi
L’Estudi de Música va néixer fa 30 anys, amb la intenció d’ensenyar música d’una manera diferent, amb noves metodologies i, sobretot, pensant que la música ha de ser per a tothom, tant per aquells que en volen fer la seva professió, com per tots els que vulguin gaudir de la música en les seves estones de lleure.
És una escola de música autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.Els darrers anys hem apostat molt per la Música en Grup, ja que pensem que aquesta és la millor manera de gaudir de la música, compartir-la entre tots plegats.
Al llarg de tots aquests anys l’oferta formativa s’ha anat ampliant, tant en el nombre d’instruments que impartim com en els diferents estils de música.
El nostre objectiu és que els alumnes gaudeixin amb la música, de tal manera que aquesta sigui un mitjà d’expressió per a tots ells.

CaixaForum Tarragona
A principis dels anys 50 l’arquitecte tarragoní Pujol i Sevil va projectar aquesta construcció d’estil neoclàssic com a seu de “la Caixa” a la ciutat.
A la façana del carrer Cristòfor Colom es va ubicar la biblioteca i una sala d’exposicions de l’Obra Social. Més endavant, l’any 2001, es va afegir un centre social i cultural amb més espai per a exposicions i un gran auditori. L’any 2008, el centre es va convertí finalment en CaixaForum i, des d’aleshores, ha acollit valuoses exposicions temporals, com per exemple, la de paisatge de la col•lecció Carmen Thyssen, amb obres de Monet i Gauguin entre d’altres grans mestres de la pintura, l’exposició “Mòmies egípcies. El secret de la vida eterna” o l’exposició dedicada al pioner del cinema Georges Méliès.
Actualment, l’oferta de CaixaForum inclou també música, debats, cicles de cinema, conferències i tallers pensats per a sorprendre als visitants i enriquir l’oferta cultural de la ciutat.