Títol

Conjunts violins NOU ART

The Shoops

The Troublemaker Angels

Alumnes NOU ART

Grup iniciació NOU ART

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 17:30h.

c/ Cristòfol Colom, 2

Tarragona

Escola de Música Nou Art-Tarragona
 
L’escola va ser creada l’any 2002 per Isabel Guinart Pla i M. Dolors de Cid Nivera. Des de l’any 2012, Josep Ramon Ibaceta i Mª Dolors de Cid comparteixen la direcció.
Els objectius fonamentals de l’escola han estat, des de la seva fundació:
• Convertir la nostra escola en un lloc on els alumnes gaudeixin i s’ho passin bé tot estimant la música.
• Donar a tothom la possibilitat de poder gaudir i beneficiar-se de la grandesa de la música, des d’una formació metodològica i professional.
Tots els músics que conformen el nostre equip tenen una gran experiència com a professors i com a instrumentistes. I el que és més important: compartim la idea de transmetre als nostres alumnes l’entusiasme per la música. Estem convençuts que la música ens fa millors persones.

CaixaForum Tarragona
A principis dels anys 50 l’arquitecte tarragoní Pujol i Sevil va projectar aquesta construcció d’estil neoclàssic com a seu de “la Caixa” a la ciutat.
A la façana del carrer Cristòfor Colom es va ubicar la biblioteca i una sala d’exposicions de l’Obra Social. Més endavant, l’any 2001, es va afegir un centre social i cultural amb més espai per a exposicions i un gran auditori. L’any 2008, el centre es va convertí finalment en CaixaForum i, des d’aleshores, ha acollit valuoses exposicions temporals, com per exemple, la de paisatge de la col•lecció Carmen Thyssen, amb obres de Monet i Gauguin entre d’altres grans mestres de la pintura, l’exposició “Mòmies egípcies. El secret de la vida eterna” o l’exposició dedicada al pioner del cinema Georges Méliès.
Actualment, l’oferta de CaixaForum inclou també música, debats, cicles de cinema, conferències i tallers pensats per a sorprendre als visitants i enriquir l’oferta cultural de la ciutat.

 

«>