ALUMNES DE CORDA DE L’ESCOLA ARTS MUSICALS

Corda Fregada de Violí

Viola

Violoncel

Guitarra Clàssica

Duet

Grup Celta

Foto formacions

Dissabte 8 de juny a les 18h

C. Blondel, 3
Lleida
Escola de Música Arts Musicals
Arts Musicals de la Ribagorça, Escola de música

L’escola de les Arts Musicals és un centre privat d’educació musical reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i Vinculat al Conservatori del Liceu de Barcelona, on es pot obtenir el Grau Professional tant en música clàssica com en moderna i jazz. Els alumnes segueixen el mateix programa educatiu musical establert pel Conservatori del Liceu, oferint la continuïtat als estudis de Grau Superior.

L’escola de les Arts Musicals neix amb l’objectiu d’oferir un ensenyament de qualitat, un seguiment personalitzat des del Conservatori, amb una atenció especial al gaudi musical.

La vinculació al Conservatori del Liceu facilita a l’escola una estructura acadèmica, una sèrie d’eines metodològiques, un  programa de seguiment per als alumnes i una atenció personalitzada

Es poden cursar els següents nivells:

*Sensibilització

*Aprenentatge Bàsic i Avançat

*Programa Modular i de Música Moderna

Possibilitat de participar en l’orquestra,big band, dixieland, combos……

L’escola de les Arts Musicals de la Ribagorça, planteja uns ensenyaments globals, des del primer contacte que els nens i nenes tenen amb l’ entorn de la música, fins a la formació integral del músic.Objectius: – Oferir una formació bàsica basada en la pràctica vivencial de la música. – Desenvolupar la sensibilitat i les capacitats musicals dels infants. – Garantir un nivell i qualitat adequat a aquells alumnes que desitgin accedir a estudis professionalitzadors. En tots els casos treballem per apasionar-nos amb la música. Oferta educativa : Nivell de sensibilització a partir dels 3 anys fins al nivell d’aprenentatge avançat per a nens/es a partir dels 12 anys. Estil clàssic i modern.

CaixaForum Lleida
CaixaForum Lleida és un equipament viu que vol contribuir a crear un espai de divulgació de diverses disciplines: les arts, les humanitats, la ciència, la cooperació internacional…, promoure debats sobre idees, tendències i avenços de la societat actual i fomentar el diàleg i la reflexió sobre les grans transformacions socials com a eina de cohesió i integració social, de coneixement i d’enriquiment de les persones.
Un equipament emblemàtic al servei de les persones de totes les edats, condicions i procedències que contribueix a teixir l’oferta cultural i social de Lleida i del territori.