ALUMNES DE CORDA DE L’ESCOLA ARTS MUSICALS

Corda Fregada de Violí

Viola

Violoncel

Guitarra Clàssica

Duet

Grup Celta

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 9 de juny a les 18h.

C. Blondel, 3

Lleida

Escola de Música Arts Musicals
 
L’escola de música Arts Musicals de Lleida és un centre autoritzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Pertany al Conservatori Superior de música del Liceu on es pot obtenir el Grau Professional tant en música clàssica com en música moderna i jazz. Ofereix un ensenyament integral de música en totes les seves vessants, estils i instruments. Hem organitzat el pla d’estudis de manera que qualsevol persona pot començar des de qualsevol edat, encara que mai hagi fet música.L’escola de les Arts Musicals planteja uns ensenyaments globals, des del primer contacte que els nens i nenes tenen amb l’entorn de la música, fins a la formació integral del músic, tant des de la vessant interpretativa com a solista o component de formacions de cambra i orquestra com des de la vessant pedagògica.

CaixaForum Lleida
CaixaForum Lleida és un equipament viu que vol contribuir a crear un espai de divulgació de diverses disciplines: les arts, les humanitats, la ciència, la cooperació internacional…, promoure debats sobre idees, tendències i avenços de la societat actual i fomentar el diàleg i la reflexió sobre les grans transformacions socials com a eina de cohesió i integració social, de coneixement i d’enriquiment de les persones.
Un equipament emblemàtic al servei de les persones de totes les edats, condicions i procedències que contribueix a teixir l’oferta cultural i social de Lleida i del territori.