LES GARRIGUES AMB EL SIMFONIC

Cor de grans

Cor de Joves

Grup de vent

Grup de percussió

Foto formacions

Dissabte 8 de juny a les18h

C. Blondel, 3

Mancomunitat per la música a Les Garrigues 
L’escola de música de Borges Blanques, Juneda i Arbeca forma part de la Mancomunitat de municipis per la música a les Garrigues, essent un únic centre amb tres aules situades en els diferents municipis que la componen.Amb més de 350 alumnes  provinents de tota la comarca, ofereix un servei comú a les tres aules essent els professors que configuren el claustre (actualment 18)els que  itineren sempre que és possible evitant així que siguin els alumnes els que hagin de desplaçar-se per fer classe de música.Els diferents grups corals i isntrumentals estan formats doncs per alumnes de les tres poblacions.Els grups participants(cor de grans, cor de joves, grup de percussió i grup de vent) només són una representació del gruix d’alumnat de l’escola, ja que hi ha 3 grups corals més (els menuts de 3 a 5 anys, els petits de 6 i 7 anys i els mitjans de 8 a 10 anys) i 3 grups instrumentals més (grup de guitarres, grup de corda i grup de saxos).

CaixaForum Lleida
La seu de l’Obra Social “la Caixa” a Lleida es troba a l’edifici de l’antic cinema Vinyes. Es tracta d’un edifici modernista de l’any 1915 construït per
l’arquitecte Francesc de Palau Morera Gatell. L’Obra Social “la Caixa” el va adquirir i el va reformar l’any 1985 per convertir-lo en la seva seu a la ciutat.  Actualment, després de dues reformes dutes a terme els anys 1997 i 2004, respectivament, disposa d’una sala d’exposicions, un auditori de 226 places i dues sales d’actes de 50 places cadascuna. Ofereix una àmplia oferta social, cultural i educativa: l’art, la música, la literatura, el pensament, la ciència, les arts escèniques i el cinema conviuen amb programes socials, educatius, familiars i de divulgació. Visites guiades a les exposicions, cicles de conferències, cicles de cinema, festivals de música, tertúlies, lectures de poesia, espectacles de teatre i dansa i tallers educatius són algunes de les activitats que formen el gran ventall de possibilitats que ofereix el centre.