CONCERT SIMFONIC CASAL DELS INFANTS

Formacions Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

Av. Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8

Metro: L1, L3 i FGC (Espanya)
Bus: 9, 13, 23, 37, 46, 50, 55, 56, 57, 61, 65, 79, 91, 109, 141, 157, 165 i 193

Casals dels Infants, per a l’acció social als barris
El Casal dels Infants acompanyem 6.000 infants, joves i famílies a fer petits passos cap a l’autonomia, cada dia. Reforcem l’educació dels nens i nenes que ho necessiten, donem suport a les seves famílies, formem en oficis els joves i els procurem oportunitats de treball. Ho fem als barris que concentren les situacions més greus d’exclusió social: al Raval de Barcelona, la Mina a Sant Adrià de Besòs, Badalona Sud, barris de Fondo i Santa Rosa-Raval a Santa Coloma de Gramenet, i al municipi de Salt a Girona.

CaixaForum Barcelona
CaixaForum és el centre social i cultural de l’Obra Social “la Caixa” a Barcelona. Es tracta d’una fàbrica tèxtil singular, que l’empresari Casimir Casaramona va encarregar a l’arquitecte Puig i Cadafalch. L’edifici és una peça única de l’arquitectura modernista industrial catalana de principis del segle XX.
“la Caixa” va adquirir l’edifici i va decidir retornar-lo a Barcelona, atorgant-li una nova funció de caire social, cultural i educatiu. Obert a tota mena de públics, CaixaForum s’ha convertit en un dels espais culturals més dinàmics, actius i vius de la ciutat, on es poden visitar exposicions temporals d’art antic, modern i contemporani.
Una programació permanent de concerts, projeccions de cinema, debats i conferències, espectacles d’arts escèniques, cicles de literatura i pensament, art multimèdia i programes familiars converteixen CaixaForum en un centre de referència.

“>