RAP, HIP-HOP, DANSA I PERCUSSIÓ AMB 

PILOTES DE BÀSQUET

 

Bàsquet beat

Misquin Soldiers

Eufòric (grup de ball)

Foto formacions

Dissabte 4 de juny a les 19h.

Av. Marquès de Comillas 6-8

Metro: L1, L3 i FGC (Espanya)
Bus: 9, 13, 23, 37, 46, 50, 55, 56, 57, 61, 65, 79, 91, 109, 141, 157, 165 i 193

Foto escola

Casal dels Infants, per a l’acció social als barris
El Casal dels Infants treballa diàriament per a la construcció d’un futur digne per als nens i nenes, joves i famílies dels barris més vulnerables del nostre país, i per a la igualtat d’oportunitats de tots ells. És una associació que afavoreix processos de canvi en un entorn proper i promou la mobilització ciutadana i el voluntariat actiu.
Al llarg de 28 anys d’intervenció directa i a peu de carrer amb infants i joves en risc, l’entitat ha desenvolupat un model d’intervenció educativa eficaç que, des de fa vuit anys, reprodueix en altres territoris a banda del Raval. Actualment intervé directament als barris de l’àrea metropolitana de Barcelona (Besòs, la Mina de Sant Adrià de Besòs, Sant Roc de Badalona, Raval i Fondo de Santa Coloma), als barris de Ponent de Tarragona i al municipi de Salt, a Girona. Aquest sistema de treball permet atendre més de 5.500 infants i joves.

CaixaForum
1911- Josep Puig i Cadafalch; Rehabilitació: 1999-2000- A. Isozaki, F.J. Asarta, R. Luna I R. BrufauCaixaForum, el centre social i cultural de l’Obra Social “la Caixa” a Barcelona, està ubicat en un dels edificis modernistes principals de Barcelona. Es tracta d’una fàbrica tèxtil singular, ubicada als peus de la muntanya de Montjuïc, que l’empresari Casimir Casaramona va encarregar a l’arquitecte Puig i Cadafalch, un dels tres arquitectes catalans més representatius del modernisme, contemporani de Domènech i Montaner i d’Antoni Gaudí. L’edifici és una peça única de l’arquitectura modernista industrial catalana de principis del segle XX.
Després d’una llarga temporada d’inactivitat, “la Caixa” va adquirir l’edifici l’any 1963, i el 1992 va decidir retornar-lo a Barcelona i a l’Estat en general, atorgant-li una nova funció de caire social, cultural i educatiu i dotant-lo de les infraestructures pròpies d’un equipament cultural modern, sense malmetre en cap moment l’esperit original de l’obra. Així, l’any 2002 neix CaixaForum. En el projecte de restauració i ampliació, hi van col·laborar els arquitectes de renom internacional Arata Isozaki, Francisco Javier Asarta, Roberto Luna i Robert Brufau.
El centre disposa, actualment, de 12.000 m², distribuïts en tres plantes, i d’aquests, més de 2.500 estan ocupats per les quatre sales d’exposicions.