Caixa Fòrum Lleida – 2021

Concert a càrrec dels alumnes i professors de l’escola de música Arts Musicals

Alumnes i professors/es de piano, vent i corda de l’escola de música.

Dissabte 12 de juny a les 17h

C. Blondel, 3
Lleida
Escola de Música Arts Musicals

L’escola de les Arts Musicals és un centre privat d’educació musical reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i Vinculat al Conservatori del Liceu de Barcelona, on es pot obtenir el Grau Professional tant en música clàssica com en moderna i jazz. Els alumnes segueixen el mateix programa educatiu musical establert pel Conservatori del Liceu, oferint la continuïtat als estudis de Grau Superior.

L’escola de les Arts Musicals neix amb l’objectiu d’oferir un ensenyament de qualitat, un seguiment personalitzat des del Conservatori, amb una atenció especial al gaudi musical.

La vinculació al Conservatori del Liceu facilita a l’escola una estructura acadèmica, una sèrie d’eines metodològiques, un  programa de seguiment per als alumnes i una atenció personalitzada

Es poden cursar els següents nivells: Sensibilització, Aprenentatge Bàsic i Avançat, Programa Modular i de Música Moderna, Possibilitat de participar en l’orquestra,big band, dixieland, combos……


CaixaForum Lleida
CaixaForum Lleida és un equipament viu que vol contribuir a crear un espai de divulgació de diverses disciplines: les arts, les humanitats, la ciència, la cooperació internacional…, promoure debats sobre idees, tendències i avenços de la societat actual i fomentar el diàleg i la reflexió sobre les grans transformacions socials com a eina de cohesió i integració social, de coneixement i d’enriquiment de les persones.
Un equipament emblemàtic al servei de les persones de totes les edats, condicions i procedències que contribueix a teixir l’oferta cultural i social de Lleida i del territori.