GRUP DE GUITARRES DE L’EMMDE I PROJECTE DE L’AULA DE CANT: TE DEUM DE CHARPENTIER I REGINA COELI DE MOZART

Formacions Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

C. de la Riereta, 7

Bus: 63, 157

Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera
 

L’Escola de Música i Dansa d’Esparreguera té una trajectòria de més de 30 anys, durant els quals ha esdevingut en un referent musical i cultural a la nostra vila.

Des de fa una dècada vam incloure la dansa, amb la intenció fer conviure les dues disciplines com a elements bàsics en el desenvolupament artístic del nostre alumnat.

En el marc de l’educació artística, hem promogut la creació de diferents conjunts vocals i instrumentals que incideixen directament en la socialització personal a través de la música i la dansa.

En aquesta ocasió presentem, com a representació de l’escola, dos grups de guitarres clàssiques; un de nivell bàsic amb dotze alumnes de 8 a 13 anys i un altre de nivell avançat amb sis alumnes de 13 a 17 anys.


Cafè Teatre Llantiol
Un teatre per a tothom i de tothom. L’emblemàtic escenari del Llantiol porta dècades brindant oportunitats a tots aquells artistes que ni es decanten per la mediatització ni sotmeten el seu enginy a la dictadura de les audiències.El Raval pot presumir de ser un dels pocs barris de Barcelona que anteposa el caràcter al disseny, de tenir un esperit canalla que contagia als artistes, que saben que al Llantiol ser políticament correcte es només una elecció, i a l’heterogeni públic que, amb la seva fidelitat, li ha donat corda a les constants vitals d’un local com el que, lamentablement, queden poquíssims en una ciutat tan gran com Barcelona.Qui el visita per primera vegada entenen de sobte que, havent estat probablement en molts teatres, no s’han trobat mai envoltats per un encant com el que desprèn el Llantiol.