Els Combos de L’Escola de Músics i JPC al Llantiol

Combo JR

Combo MTPO&PT

Combo 1

Combo 2

El gran combo

Combo Alex

Combo The Basement

Combo CAF

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18.

C. de la Riereta 7

Bus: 63, 157

L’Escola de Músics i JPC
 
Fem músics des de l’any 1992.Portem una trajectòria molt llarga ensenyant i fent Música al Districte Ciutat Vella, Catalunya, Espanya i l’estranger.
Pensem que la Música és per a TOTHOM.
Oferim un ensenyament actiu, obert a alumnes de totes les edats, nivells, aptituds, condicions i orígens.
L’escola es caracteritza per la seva flexibilitat. Intentem adaptar al màxim possible la nostra programació a les característiques i necessitats particulars de cada alumne.
Volem fer músics, ja siguin professionals, amateurs, o que simplement vulguin gaudir de la música.
Al llarg d’aquests anys de treball, hem aconseguit reunir un equip docent, la gran majoria músics en actiu, que treballen transmetent la seva passió per la música de manera entenedora i amena, als més de 600 alumnes que té actualment l’escola.
La Música és un art, un llenguatge, i per tant, s’ha de gaudir en totes les seves etapes d’aprenentatge.

Cafè Teatre Llantiol
Un teatre per a tothom i de tothom. L’emblemàtic escenari del Llantiol porta dècades brindant oportunitats a tots aquells artistes que ni es decanten per la mediatització ni sotmeten el seu enginy a la dictadura de les audiències.El Raval pot presumir de ser un dels pocs barris de Barcelona que anteposa el caràcter al disseny, de tenir un esperit canalla que contagia als artistes, que saben que al Llantiol ser políticament correcte es només una elecció, i a l’heterogeni públic que, amb la seva fidelitat, li ha donat corda a les constants vitals d’un local com el que, lamentablement, queden poquíssims en una ciutat tan gran com Barcelona.Qui el visita per primera vegada entenen de sobte que, havent estat probablement en molts teatres, no s’han trobat mai envoltats per un encant com el que desprèn el Llantiol.