CONCERT CORAL

Cor de Gospel

Orfeó Reusenc

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

C. de la Presó 13

Reus
Cor de Gospel Aula de Músics Orfeó Reusenc
El Cor de Gospel de l’Aula Músics neix amb l’objectiu de completar la seva oferta formativa i poder arribar a totes aquelles persones amb inquietuds musicals, dirigides a aquest estil de música.
Direcció:
Albert Galcerà
Components:
Aitor Azcona
Alfonso Domingo
Beatrice Bizot
Bernat Cantano
Carme González
Dolos Blasi
Gemma Pons
Irene Masdéu
Joan Josep Gascó
Joel Fuguet
Maria Gils
Mª Carme González
Mª Carme Tàpias
Núria Tugas
Pili Alonso
Silvia GarciaDins del repertori del Cor de Gospel podreu trobar alguns clàssics del Soul així com algunes referències a la música africana. Un cor de Gospel pensat per a la gent que vol desenvolupar un repertori coral amb aquest estil tan dinàmic i enèrgic i vol aprendre o perfeccionar la seva tècnica vocal.
Està pensat per a la gent que vol desenvolupar un repertori coral amb aquest estil tan dinàmic i enèrgic i que vol aprendre o perfeccionar la seva tècnica vocal.
No es necessari tindre coneixements musicals.
Fou fundat com a entitat coral el 1918 pel mestre Estanislau Mateu. En tota la seva història, l’Orfeó ha treballat per fomentar i donar a conèixer la nostra cultura dins i fora dels Països Catalans, amb un repertori divers i ampli, on podem escoltar cançó catalana, sardanes, nadales, himnes, misses, obres d’autor…i estils tan variats com negres espirituals, temes de cinema, musicals, gospel, soul, reggae, cubana…acompanyats per cobles, orquestres, combos i formacions vàries. El 1957 passa a ser dirigit pel mestre Josep Fusté Ferrer fins al 1999, moment en què se’n fa càrrec la mestra Mª Glòria Estalella Liesa. L’Orfeó ha portat el seu repertori per BCN, Mallorca, Donosti, Madrid, Grenoble, Roma, Andorra, Zaragoza, València… i per moltes poblacions de la geografia catalana. Avui en dia està format per una quarentena de cantaires dirigits per Albert Galcerà Oliver des del setembre del 2002. Compta també amb la Coral Infantil “Els Somniadors” i la Coral de Gent Gran “L’Encís”

Bravium Teatre

Els orígens del Bravium, com entitat cultural dedicada principalment al teatre, se situen a finals del segle XIX, en les representacions teatrals que els diumenges a la tarda es feien als locals del Centre Catòlic.El Bravium forma part de la història de teatre d’aficionats a Reus, una història que arriba als nostres dies conformant una panoràmica local no professional, de la qual poques ciutats gaudeixen. En aquest context el Bravium representa el paradigma de la tradició del teatre d’aficionats a Reus.

El Teatre Bravium es va construir l’any 1906, i 90 anys més tard es remodelava per continuar acollint noves propostes artístiques. Té una capacitat per a 250 persones i en aquests moments és el centre de reunió de diferents entitats que donen vida a aquest equipament.