Biblioteca Xavier Benguerel-2020

Títol

Formacions

Dissabte 13 de juny a les 18h

Av. Bogatell, 17

Metro: L4 (Bogatell)
Bus: 59, H16, V23 i V27

Escola de Música i Dansa Esclat
Quinze anys d’experiència ens avalen la nostra tasca pedagògica envers la música. L’ESCOLA ESCLAT va ser fundada l’any 1988 al barri de Les Corts i al 2003 al barri de la Vila Olímpica.
Tot i que l’escola es defineix com a clàssica també oferim una gran varietat d’especialitats en la vessant moderna, tan de música com de dansa. Pretenem doncs, que sigui una escola oberta a tothom: petits, joves i grans, i amb objectius diferents:  per sensibilitzar, per gaudir-ne o bé per professionalitzar-se.
L’Escola disposa d’un Pla d’Estudis ben elaborat, d’acord amb els plantejaments pedagògics de la LOE, de cada nivell d’estudis (Iniciació/Sensibilització – Bàsic – Avançat/Professional) . La nostra vinculació al LICEU ens permet participar a esdeveniments de gran format. Oferim un tracte personalitzat i seguiment constant dels alumnes amb audicions, informes i Concerts durant el curs. La nostra línia pedagògica sempre ha optat per un mètode viu i actiu d’educació musical.

Biblioteca Xavier Benguerel
La Biblioteca Xavier Benguerel, ubicada al barri de la Vila Olímpica, és la biblioteca central del districte de Sant Martí. Forma part del Consorci de Biblioteques de la ciutat de Barcelona i té una superfície de 1.960 metres quadrats distribuïts en dues plantes.La biblioteca, inaugurada el 1995, està especialitzada en cinema. La biblioteca, a més a més, compta amb el Servei de Documentació de Literatura Infantil i Juvenil, amb un fons antic de llibres i revistes per infants de més de 16.000 documents que van de finals del segle XIX als anys seixanta del segle XX. La sala infantil es troba a la planta baixa, a la dreta del vestíbul. Entre les nombroses activitats que la biblioteca ofereix al públic infantil i familiar destaquen les relacionades amb la música, atesa l’estreta col•laboració que la biblioteca té amb les dues escoles de música del barri.