FESTIVAL SIMFÒNIC

Colla de Grallers

Grup d’acordions

Cobla de Ministrers

Grup Folk

Grup de Timbals de L’Aula de Sons

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 9 de juny a les 18h.

Rambla d’Aragó, 10

Lleida

Aula de Sons de Lleida
 
L’Associació de Cultura Popular i Tradicional Aurembiaix i l’Aula de Sons – Escola de música tradicional de Reus, apropen a Lleida la seva proposta d’escola de música tradicional a Lleida.A l’Aula de Sons de Lleida s’hi pot aprendre a tocar la gralla, en les seves versions seca, dolça, de claus i baixa, el timbal i les percussions, el flabiol i el tamborí, la tarota, l’acordió diatònic i cromàtic, les cornamuses, els instruments de pua, la guitarra tradicional i el guitarró, a més del llenguatge musical.L’escola, durant el curs, també du a terme activitats paral•leles relacionades amb la música tradicional, audicions i concerts, participacions en cercaviles i en la Festa Major.Ens trobareu al Centre de Cultura Popular i Tradicional de Lleida, als baixos de Sant Martí.

Biblioteca Pública de Lleida
La Biblioteca pública de Lleida és un espai de trobada i punt d’accés a la cultura i el coneixement per a la ciutadania. Forma part del Sistema de Lectura pública de Catalunya i presta serveis de biblioteca municipal, comarcal i provincial.
Creada l’any 1848 i, després de diverses ubicacions, l’any 1998 la Biblioteca es va traslladar a l’actual emplaçament, un edifici de la segona meitat del segle XIX que fins al 1988 va funcionar com a casa de la Maternitat.
Cal destacar l’extraordinària lluminositat, la sobrietat de les seves línies i el disseny, que fan del conjunt un espai acollidor, idoni per a les múltiples activitats que s’hi desenvolupen.

 

«>