“CASSOLA DE SONS DE LA TERRA”

Conjunt Acordions diatònics

Colla de Grallers

Cobla de Xeremies

Grup Folk

Grup de Percussió tradicional

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

C. Rambla d’Aragó 10

Aula de Sons
L’Aula de Sons de Lleida us proposa un concert fet a partir dels següents ingredients-instruments tradicionals de la nostra música autòctona: acordió diatònic, gralla, flabiol, tarotes, intruments de pua, percussions. Cuits a foc lent i especiats amb repertori popular del nostre país: tocs de seguici, balls de parella (vals, mazurca, pas-doble, polca) i també repertori modern; interpretat per alumnes i professors de l’escola. Per llepar-se els dits.

Biblioteca Pública de Lleida
La Biblioteca pública de Lleida és un espai de trobada i punt d’accés a la cultura i el coneixement per a la ciutadania. Forma part del Sistema de Lectura pública de Catalunya i presta serveis de biblioteca municipal, comarcal i provincial.
Creada l’any 1848 i després de diverses ubicacions l’any 1998 la Biblioteca es va traslladar a l’actual emplaçament, un edifici de la segona meitat del segle XIX que fins al 1988 va funcionar com a casa de la Maternitat.
Cal destacar l’extraordinària lluminositat, la sobrietat de les seves línies i el disseny, que fan del conjunt un espai acollidor, idoni per les múltiples activitats que s’hi desenvolupen.