FORMACIONS ORQUESTRALS

Coral de Pares 

Orquestra de Flautes 

Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h.

Via Favència 288

Metro: L4 (Via Júlia) / L3 (Roquetes)
Bus: 11, 32, 50, 51, 60, 76, 80 i 127

Musicant, Escola d’Educació Musical
L’Escola Musicant està situada al barri del camp de l’Arpa de Barcelona. Treballem a partir de la idea pedagògica d’Edgar Willems des de la Iniciació fins a l’educació musical i instrumental. La pedagogia Willems entén que tota acció musical, és un fet humà i per això estableix una estreta relació entre els diferents elements fonamentals de la música i els de la naturalesa humana. L’aprenentatge està basat en el principi que la música és un llenguatge que s’ha d’adquirir seguint el mateix procés que el de la llengua materna.
El denominador comú de l’escola és el Cant Coral. Actualment hi ha 5 corals que van des dels alumnes de 7 anys fins a la Coral de Pares.

Biblioteca Les Roquetes
La Biblioteca Les Roquetes va ser inaugurada el mes de maig de 2008. Situada al carrer de la Via Favència, aquest equipament cultural i de proximitat és el resultat de l’ampliació i trasllat de l’antiga biblioteca del mateix nom, que va estar en funcionament durant 25 anys.
Obra de l’arquitecte Alfons Soldevila i Riera, és el resultat del projecte de remodelació i reforma d’un edifici d’una sola planta que acollia l’ antic Centre Cívic Via Favència.
Amb una superfície total de 1400 m2, la biblioteca està distribuïda en dues plantes connectades per unes escales interiors, sense barreres arquitectòniques.